Huttenbouw 2019

Beste kinderen, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

BELANGRIJKE MEDEDELING!

In verband met de verwachte hitte morgen en woensdag gaat er bij ons natuurlijk ook een hitteplan in werking!

Wij zullen de kinderen (en de vrijwilligers natuurlijk ook) ieder uur naar de cateringtent roepen om ze extra te laten drinken. Denk er alsjeblieft zelf ook aan om de kinderen extra drinken mee te geven!

Geef de kinderen ook een handdoek mee. Wie weet 😉 worden er nog wel waterspelletjes gedaan of willen ze gewoon even lekker in de schaduw liggen/zitten, want dat mag natuurlijk ook altijd! Helemaal bij deze temperaturen 😉

Zorg er ook voor dat de kinderen al zijn ingesmeerd met zonnebrand. Wij zullen rondlopen en gedurende de dag de kinderen nogmaals insmeren. Bij de EHBO-tent is zonnebrand aanwezig.

 

 

Vanmorgen (21 mei 2019) is er in het AD een artikel verschenen over “onze” huttenbouwweek. De journalist heeft gisteren geprobeerd telefonisch contact met ons op te nemen over het artikel. Helaas waren wij aan het werk en waren wij niet in de gelegenheid onze “huttenbouwtelefoon” op te nemen. Later hebben wij geprobeerd terug te bellen, maar kregen wij de voicemail van de journalist. Wij hebben dus NIET kunnen reageren op het te plaatsen artikel en dat vinden wij ontzettend jammer!

We zijn er weer!

Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor onze huttenbouwweek. En wat hebben we een hoop leuke ideeën. Maar we kunnen onze huttenbouwweek niet organiseren zonder de hulp van vrijwilligers. Dat was een van de redenen waarom we vorig jaar op het laatste moment het besluit moesten nemen het niet door te laten gaan.

We zetten graag even op een rijtje waarvoor we alle vrijwilligers nodig hebben:

7x technische dienst, 5x ehbo, 50x hutleiding, 5x creatent, 6x catering (dit zijn vrijwilligers per dag) en dan hebben we de nodige handjes (25x) nodig om te helpen met het opbouwen op zondag en maandag en afbreken en opruimen op vrijdag (25x).

Je ziet… we zoeken genoeg mensen!

Dit jaar hebben wij besloten om de inschrijvingen voor de vrijwilligers in december al open te zetten om jullie zo de tijd te geven om je in te schrijven. Dus willen jullie dit jaar meehelpen? Schrijf je dan in. We hebben jullie heel hard nodig!

Wij hebben er heel veel zin in en wij hopen op jullie hulp.

Onze huttenbouwweek is dit jaar van dinsdag 27 augustus t/m donderdag 29 augustus!

Team Stichting Huttenbouw Gouda

 

 

2 gedachten over “Huttenbouw 2019”

  1. Hoi, ik wil mij als vrijwilliger op geven.
    Ik had al een formulier ingevuld, maar kreeg als reactie terug
    dat ik mijn kinderen kon inschrijven. Maar dat zijn jong volwassenen die niet meer mee willen doen!
    Dus hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *